Skip to main content

Nye ansatte

By 1. desember 2015Aktuelt

Det er med glede vi kan meddele at vi har ansatt Ane Larsdatter Fladvad og Torill Cecilie Mehus hos Advokathuset Helgeland DA.

_DSC1211
Ane ble ansatt som advokat hos oss 1. september 2015.

Ane ble uteksaminert fra det Juridiske Fakultet ved Universitetet i Tromsø våren 2010. Deretter flyttet hun til Trondheim for å arbeide hos forretningsadvokatfirmaet Arntzen de Besche Trondheim. I Trondheim arbeidet hun særlig med spesiell kontraktsrett bygg- og entreprise. Hun har opparbeidet seg en bred erfaring og spisskompetanse på området som hun tar med seg til Mo i Rana og Advokathuset Helgeland.

Hos oss skal Ane i all hovedsak arbeide med generell kontraktsrett, entreprise, fast eiendom, arbeidsrett, arv, tvisteløsning og prosedyre.

_DSC1143
Torill begynte som advokatfullmektig 2. november 2015.

Torill fullførte jusstudiet ved Universitetet i Tromsø desember 2009.

Arbeidserfaring de senere årene har Torill fra KPMG Law Advokatfirma AS og skatt nord, avdeling for kontroll- og rettsanvendelse, Bodø. Som henholdsvis advokatfullmektig og skattejurist har Torill opparbeidet seg praktisk kunnskap hos de nevnte innen tingsrett, arbeidsrett, selskapsrett, regnskap, skatt og merverdiavgift mv.

Fra januar til mai 2010 var Torill ansatt i et vikariat som rådgiver ved grunnseksjonen, eiendomskontoret i Bodø kommune. Her jobbet Torill blant annet med kjøp og salg av fast eiendom, ekspropriasjon, nabovarsel og saksforberedelse for folkevalgte organer. Selv med kort fartstid i kommunen fikk Torill et godt innblikk i hvordan kommunal forvaltning fungerer.

Torill har videre vært sommervikar ved Salten tingrett, sommeren 2009. Her utførte hun saksbehandleroppgaver innen arv og skifte.

I tillegg til at Torill kommer til å jobbe en del innenfor de områdene hun tidligere har erfaringer med, vil hun fremover også arbeide med saker innen arv og skifte, barn og foreldre, samliv og samlivsbrudd.

—-

Vi ønsker Ane og Torill hjertelig velkommen.