Skip to main content

Ny ansatt – Charlotte Nordbakken

By 12. juni 2017november 13th, 2017Aktuelt

Charlotte_Nordbakken_013

Vi er stolte over å kunne meddele at vi fått Charlotte med på laget! Hun ble ansatt som advokat hos oss 18. april 2017.

Charlotte ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo våren 2013. Samme sommer begynte hun å jobbe i avdelingen for olje- og gass til forretningsadvokatfirmaet Kluge i Oslo. Her arbeidet hun med rådgivning av leverandører og oljeselskaper innenfor kontraktsrett og regulatorisk rammeverk. Etter ett år i olje- og gassavdelingen begynte Charlotte å jobbe i Kluges avdeling for offentlig sektor. Her arbeidet hun bredt med rådgivning og tvisteløsning innenfor blant annet kontraktsrett, forvaltningsrett, offentlige anskaffelser og arbeidsrett. Charlotte har i tillegg prosedert en rekke utlendingssaker for Regjeringsadvokaten, og har god erfaring fra prosedyre og tvisteløsning.

Hos oss skal Charlotte i all hovedsak arbeide med generell kontraktsrett, forvaltningsrett, offentlige anskaffelser, arbeidsrett, konkurs, tvisteløsning og prosedyre, arv og familie.