Skip to main content

Advokat Øyvin Trønsdal startet egen advokatvirksomhet i 1982. Virksomheten ble gradvis utvidet til et større kontorfellesskap ved at advokatene Olaf Fjalstad og Anne Fladvad åpnet advokatpraksis i de samme lokalene i henholdsvis 1983 og 1992.

Virksomheten ble omdannet til ansvarlig selskap (DA) i 2000 og Advokathuset Helgeland DA åpnet kontor i Mosjøen i 2002. I dag består kontoret i Mo i Rana av fem partnere, to ansatte advokater og en sekretær/regnskapsmedarbeider. Mosjøenkontoret består av fire partnere og én sekretær/regnskapsmedarbeider. Advokathuset Helgeland DA er i dag et av Nordlands største advokatfirma.

Vi har spesialkompetanse på flere ulike områder og firmaet dekker slik et bredt juridisk område. Vår intensjon er gjennom faglig bredde og lang erfaring å yte juridisk rådgivning på de fleste rettsområdene. Våre advokater har ulik spisskompetanse. Vi utfyller hverandre og samarbeider i team der det er nødvendig.

Vi definerer hele Helgelandsregionen som vårt primære markedsområde. I tillegg yter vi bistand i landsdelen for øvrig. Våre klienter er privatpersoner, bedrifter, organisasjoner, samt offentlige instanser.